събота, 20 октомври 2018 г.

Кристалът на България


Кристалът на България


Кристал от вода, която е била изложена на думата Благодаря,
написана на хартия и залепена на бутилката.

Това е кристалът на България. България е времеви-пространствен континиум. Тя не се намира в пространството и времето. Това е илюзия. България означава изначална. Най-мощните групи са в България. Като място, като време, като пространствено измерение. България не е само на Балканите. България е и в Египет, но не в Гиза, а на едно плато, което се казва Ксарихула. Няма да го намериш на картата. Не го търси. Помоли приятели да ти помогнат. Там трябва да отидеш, за да се свържеш със своя източник.
България има и в Андите. Намери я. Другите България не те интересуват. Те са за други.
Силата на България е в нейната устойчивост. Дълготърпение и верзистенциалност – разтълкувай това, но после.
Сега продължи.
Всеки връх на кристала има своята стойност и мисия.
1. Мощ за разбиране
2. Сила за устойчивост
3. Уникална вездесъща енергия
4. Крайъгълен камък
5. Мощ за привличане
6. Нежно отдаване
Силата е много голяма. Не всеки може да бъде Българин. За това тънете в нищета, защото само най-силните ще останат. Другите ще се разпилеят по света. Това е естествения подбор. После идва и Духовния. Той е много по-сложен и не всеки ще го усети. Не случайно самотата при вас толкова силна. Вие можете да сте сами в тълпата. Малцина го могат. Който го може е Българин. Другите търсят отшелничеството. На вас то не ви трябва. Вие сте отшелници в собствените си души. Силата ви е там. За това можете да бъдете най-добрите водачи. Тълпата за вас е нищо, празнота.
Малцина в холограмния свят знаят къде е България. Това не е случайно. Това е скрита земя, макар че я има на картата. Тя просто не се забелязва.
Стига за сега.

3 април 2011 г.
Послание от Акаша чрез Весела Стамболиева

Ето и продължението:

Няколко години по-късно, след като публикувах целия текст на Посланието, една Фейсбук-приятелка – Божидара Стоева, ми даде много ценна информация:
„Май си ги събрала двете имена в едно... може и да бъркам, но Ксар - крепост и Хула езерото, това е по стъпките на Исус, там тече река Йордан. Има много останали крепости от кръстоносните походи. Успех!“

И настана едно ровене из интернет...
Ето откъс от една статия, която открих тогава:
„Всъщност долината на реката, протегнала се от планината Хермон до Мъртво море, е едно уникално геологично образувание, междуконтинентална низина, образувала се при разделянето на двата материка – Евразия и Африка. Тази най-дълбока в света падина – 405 метра под нивото на световния океан на брега на соленото море, е най-активната част на Сирийско – Африканския геологичен разлом. Преди десетки хиляди години в Йорданската долина имало море с продълговата форма, простиращо се от подножието на планината Хермон до северната част на пустинята Негев. С изменението на климата и намаляваването на количеството на дъждовете, морето, наречено Йорданско, започнало да става все по-плитко, намалявало, докато на негово място се очертали три водоема: езерото Хула, езерото Кинерет и Мъртво море.“
Цялата статия – великолепен пътепис от Галина Тодорова, можете да прочетете тук.

И тогава, най-естественото нещо беше да получа своето послание за тази земя...

Послание за 24 януари 2016 г.

Въпрос: Крепостта Ксар и езерото Хула моята Ксарихула ли са?
Отговора дава: Исус Христос


Много крепости се крият в тази земя.
Много мъдрост има в древността.
Докосни се до земята,
за да вкусиш мъдростта!

Приготви се!
Път пред тебе се разтваря днес.
Път от древността
към твоята Душа.

РС, Защо ли реших да събера цялата информация до момента на едно място?
Вероятно и това Пътешествие вече „чука на вратата ми...“
Знам ли...
Когато разбера, ще споделя.

Весела Стамболиева

Няма коментари:

Публикуване на коментар