събота, 16 февруари 2019 г.

Да пуснем Духа от бутилката


Да пуснем Духа от бутилката



Орлово Перо: Този свят, който сега наричаш Свой Дом, е само една Приказка, която режисираш, според своите убеждения.
За теб твърдостта на материята е даденост. Според твоите убеждения, светът не може да се промени лесно и бързо. Необходимо е време...
Сега е нужно да разбереш, че твърдостта не е в материята, а в твоите убеждения за тази материя.
Въпрос: Как да променя убежденията си? Как да изляза от затворения кръг на всички „да“ и „не“, които изграждат живота ми?
Орлово Перо:  Като промениш матрицата, тоест като промениш отпечатъка, който оставяш в твърдостта на материята.
Не е нужно да „млатиш с чука“. Не е нужно да крещиш или да си скубеш косите.
Обгърни този свят с Любов. Облъхни го с аромата на Любовта. Спри да планираш, какво „трябва“ да се случи утре. Започни да приемаш всеки миг с Благодарност. Слез от режисьорския пулт. Отдай на Духа правото да положи основите на твоята мечтана приказка.
И най-важното, дай си сметка, че ти не си това тяло, което те разхожда из материалния свят. Ти си Духът, който обитава това тяло.
Ти си охльовът, понесъл дома на гърба си... На където и да тръгне охльовът, черупката винаги си стои там, на гърба му – кротка, послушна, без претенции, че тя по-добре знае пътя...
А вие, хората, сте овластили „черупките“ да ви водят. Включили сте се на автопилот. И когато Духът по някакъв начин достигне барикадираните ви мозъци, вие му казвате да трае, защото иначе ще го вкаратe в лудницата...
И той, Духът, притихва и само гледа как „млатите с чука“ въздуха и се борите с несъществуващи мелници...
А е толкова лесно, вместо Духът, да притихнете вие, да следвате значите, които ви дава на всяка крачка и да изживеете един пълноценен и приказен живот в Матрицата на материалния свят.
Разберете, вие се въплъщавате на Земята, за да изиграете една Игра на възторг и опиянение. Вие не идвате тук, за да страдате и да живеете в нищета и омраза. Вие сътворявате твърдостта, за да покажете, че за Любовта няма прегради и няма никакво значение в какъв вид плътност сте се облекли в момента.
Вие сте чистата Любов и следователно Тя, Любовта, е винаги с вас, във вас и навсякъде около вас...
Осъзнаването на тази Истина, може да промени живота ви като с магическа пръчка – от раз, без да е необходимо време за изграждане на тази промяна, защото вие сътворявате не само материята, вие сътворявате и времето!
Пуснете Духа от бутилката, тоест разтворете съзнанието си за вашата духовна същност и тогава лампата на Аладин, ще ви изглежда като детска играчка в сравнение с това, което можете да сътворите Вие.
Само пуснете Духа от бутилката...

Откъс от “Посланията на Орлово Перо, Книга Втора”,
Весела Стамболиева


Няма коментари:

Публикуване на коментар