неделя, 22 юли 2018 г.

Да събудим Силата в Себе си!


Да събудим Силата в Себе си!




Бях в Странджа. В село Костѝ, едно от огнищата на тъй наречената чума...
Че чума няма, мисля, че това вече на всички е ясно...
Че и държава няма, мисля, че и по този въпрос няма да спорим. Но за сметка на това си имаме управници - шайка ненаяли се псета, чиято единствена задача е да затрият България.
Защо? Кой дава мило и драго Българинът да бъде изкоренен от земята си? Това е единственият въпрос, който никой не зададе. Поне аз не го срещнах никъде.
Някой плаща скъпо и прескъпо на псетата, за които хората все още гласуват, да затрият народа ни.
Скоро прочетох: „Доживяхме времето овцете да събудят овцете.“ И искрено се надявам, че наистина сме го доживели.
БСП и президента отишли да защитават хората и стадата им...
Мили Хора, не се заблуждавайте! Те се възползваха от създалата се ситуация и ви яхнаха като добичета, за да разиграят предизборните си машинации. Всички са в един кюп. Играят си на пинг-понг, а ние послушно им подаваме топките... Целта им е да има избори, за да могат съвсем законно да ни унищожават.
Следва въпросът: „Защо Българинът трябва да бъде затрит, докато е още в сънно или полусънно състояне?“
Ами... Много просто... Защото събуди ли се, ще стане страшно! За цялата тази паплач – българска, европейска, световна...
Събудим ли се, ще осъзнаем Силата си. И тогава тежко и горко на всеки, който се изправи на пътя ни.
Но има една малка подробност – събудилият се не изпитва страх. А който не изпитва страх не може да бъде манипулиран по никакъв начин.
Събудилият се не вика по площадите, наливайки още масло в ламата на този, срещу когото вика.
Това е играта на пинг-понг. Няма значение къде е топката. Важното е да е в играта и управниците на всички равнища го знаят и използват перфектно. Колкото по-гневен е народът, толкова повече масло има в лампите. В чии лампи ли? Това е без значение. Когато спуснат завесите, си го преразпределят – според заслугите...
Замислете се хора, има ли поне един случай в историята, когато Великите сили са защитили България. Задайте си въпроса „Защо?“
Задайте си и въпроса „Защо сме докарани до просешка тояга?“ Нима мислите, че само нашите си „псета“ са виновни? О-о-о-о, те съвсем не са чак толкова умни... Те само са лакоми, лакоми до умопомрачение. Отдавна са си продали душичките и сега послушно рипкат под чуждата музика.

Хора, мили Хора, всички вие, в чиито вени тече Българска кръв, призовавам ви Сега!
Нека да изправим снага!
Нека да развеем грива!
Нека се отърсим от дълбокия летаргичен сън!
Нека осъзнаем силата си и спрем тази гавра с Българския народ!
Само ние можем да го направим! Всеки един от нас – на индивидуално ниво, да разпали пламъка на Силата в Себе си и тогава да се съберем.
Повярвайте ми, тогава няма да има нужда нито да викаме, нито да стреляме. Кой ще посмее да се изправиш срещу един ураган?

А защо Странджа ли? Защото това е все още една чиста и неопетнена земя. Защото там хората са чистосърдечни, защото все още са запазили в себе си изконните Български добродетели.
Весела Стамболиева

2 коментара:

  1. слава севрюкова какво беше казала, ще се опитат да откънат част от България и когато стигнем дъното, а ние вече сме под дъното, народът ще изригне...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, Ренка, съгласна съм, но ме боли. Много ме боли...

    ОтговорИзтриване